Thursday, 1 December 2011

ohh .. aku bosan ..:(

Halo halo suma .. :) dah mam ke belum,aih..asal tanya psal mkanan plak nie .(uke fine, aq tgah lpar) hee .. dah2 ..suka sangat melalut aku ni .. ha'ah ,sorie lupa .ASSALAMUALAIKUM .! tu baru lengkap . <3 


uke .. kli nie aku post bub bosan gila .. thap gban .. thap separuh mampos a (gya bhsa hiperbola) hihi ..sia2 belajar b.melayu kat skowl kn ..hah tudia ..aku melalut lg ..erggh..FOCUSS .! hee .. oke oke.. kmbali tjuk asal post nie .. 

uke ..we all know, remaja skunk including me ,xlari dri tepon bimbit ,hang out, money, BOY/GIRLfriend,on9,games or ap2 ja eh ..(xlarat na snaraikan la plak) .. so ..mcam pelik jek kan when ssetengah tu ckp"wahh,bosan lah../errghh,,boink siot.." .. NO..no .. tak pelik ehh coz aku sendiri penah rasa camner syahdunyerr rsa kebosanan ..hikhik .. 

uke fine ... bosan nie ad byak kategori .. but ..disebabkan nie post blog HAK milik kekal aku ..so aku storik kisah aku je lha ehh .:) dalam bnyk2 bosan la kan ...aku bule tahan lagi ... TAPI...TAPI...BUT..huhu,kalau xda phne melekat kat tgn..tu aku xbule dduk ..uke mybe org laen bule ,but NOT ME .!! (camner la aku kalau ditakdirkan duk asrama)-pakai seludup la aku,hikhik- tapi ...kalau phone lekat kt tangan tpi kdet hanya mmaparkan wajahnya seperti RM0.00 (@#$%^%$%..!) camne ..!! uhh.. tension2 .. >.< 

aku pun tao ..ap bez nyer pgg phne tiap masa .. tapi .. bg aku ..it only thing that between i and my boy .. coz kan dy duk jauh nun disana .. bub tu aku takot sangat lau aku xdapat blas mcj or kol dy .. :) tapi ..situasi aku skunk nie ... aku XDA KREDIT .! bila x contct dy .. mcam2 benda trut dpngaruhi .. like xd mnatt lgsug na maen games,hang out un..pkiaq berkali-kali jugak ahh .uhh =.=

uke fine.. post nie aku uad kesimpulan cket eh ..coz takot tak paham,aku kan suka melalut . ukey2 .. aku na gtaw ap2 un keje yang aku uad ,klu time tu aku 'not in good mud' ngn dy ,memang xkan jadek ..oke..setengah org ckp .. "mcj pg ptg siag mlm,mcam bule bhgia" .. so ..klu org tu ckp kt aku,aku ckap alek "so, aku mcj xcubit duit mak bapak hang pon,yg hang kalot sgat pasal ?jap,ad aku kacau kaen batik hang?!x kan..soo...aku xjga kaen batik hang,hang jgan kcu selipar jepun aku..kan xpsal jek mkn selipar 10 ringgit aku nie

No comments:

Post a Comment