Monday, 5 December 2011

ohh .! kau pengecut rupanya .!

halo2 guys .. sehad2 ke korunk ., uke .. cer tgok tajuk di atas tu ..yg besar tu (padahal xbesar mna un)  hihi ..
hah ..pelik tak tajuk tu ..? nie aq na storik2 la niey sal tajuk di atas .. ad rasa aura aq tengah marah ta ?huhu .(suka merepek ) ..hihi ..


ukey2 .. story dy ceni .. ad sowg boy nie .. ribut tadak ,angin tadak ,ujan un tadak..dy tetiba je ngan bangga diri uad fitnah psal aq .. ckp bkn2 ..ckap bnda yang lgsug aku xpena uad .. sket aty jgk a bla dpat taw kan .. u'all un law dalam stuasi aku komfem bengang gila kan kt boy yg kurang ajar a.k.a pengecut gred C tu. .. 


ukey fine ..tmpat umum ceni memag xle na gtaw who's the bad boy kan .. but ..ta kisah la sape un ... but dy patot tao yg dy tu pengecut gila ahh .. kalau lha ta puas aty tang mna ka ,, why not face2face jek ngan aku ,,xyah wsau ,, aku bukannyer mkan owg ..hihi.. xyah la na sebar2 ftnah sal aku .. tapi dont worry , aku skit un ta tkot ftnah dy tu coz bukan aku yang buad.. why aku harus takot or gementar kalau aku ta buad kan ..so uad ttaw ja ..:D 


aku bukan takot . juz agak bengang la kan ... bila aq pk2 balek ,kot2 la aku pena uad slah kat boy tu kan ..trkacau awek dy ke an .(dye mna na ad awek .!) ..hemm .. tu la aku gelar boy tu pengecut ..! npa ta ckap depan jek .! please lha ..aku nie bukan jenis suka menyampah kat owg .. so .. dont let me be like that okey .!! huh .. lega sket bila da lepas sume kt cniey ..kuang3 ..


uke2 .. niie aku na bagi kata2 trakhir,toksah le dok buad fitnah ..bkannyer ad advantage un ..dah tu ..dapat dosa free jek ..but plig yang korunk ptot tao la kan ..owg duk uad fitnah nie pngecut gred C tao tak..ta berani na face2face .. get lost lha,,suka sangat uad owg meluat kan ..?! (tengah marah nie)hhuhuhhu .. sudah lha setakat nie .. laen kali aku post lgi ehh ..BUBYE ASSALAMUALAIKUM


moody ..=.=

No comments:

Post a Comment