Thursday, 12 January 2012

who me in your eyes ..:(

halo2 .guys ..huh ..huh .. ble da naek form 4 nie .. like PM la plak .. bz mmnjang ..huh .! agk tnsion disitu ,, hoho .erkk , derek gelak mcm santa claus ,! HOHO .~ uish ,, aku blog blog aku td ,, da berhabuk blog aku nie ..

ap ye ap ye .. na tlis pasal ap yea ? ha..psal khdupan form4? xbez lha , now aku in not not good mud .( mf tpi english saya A ) hoho , jgn slhkan tecer aku ukehh .! dy sgt grang ...:) hihi .. 



tara ..!!! ttibe jek aq ksi lgu nie kan .. jum kita nyanyi sama2 nak .??! 

xtao why ,ttbe aku tringat kt lagu nie sjak aku ad misunderstand nn bf aku , why2 ..why .. herm ..lagu nie mncrminkan stuasi aku skunk ka?  i think not at all . 

kmi da bina hbungan nie da setahun lbeh . aku hrap sgt .. he not change .:( 

Sunday, 1 January 2012

SEKOLAH ASRAMA ,, ?!

Ini antara perbualan aku wif my mom yg telah menyerabutkan kepala otak aq yg genius niey*STOP .! ukea2,,aku perasan .. 


ME  : ma ..! diana dapat 6a ,, ohh no , i cant challenge kakak ..


MY MOM : alhamdullilah ,,ukea la tu,rzeki smpai situ je .


ME : uke ma ... but .. ma nak diana stay badawi ? diana engat nak cari skowl kluster like dato onn .


MY MOM : ikot diana la .. but ma lg prefer diana duk asrama .. 


ME : ASRAMA ??!! no..no..no...


MY MOM : why ? ukea ap .. belajar un sistematik . berdikari . xda la mengadap MUKABUKU n phne tiap2 hari ..


ME : *dalam kepala otak aku bila sebut perkataan asrama,,"no phone ! no mukabuku !" =,= 




#ukea,kesimpulannye ,i cant survive my life without phone :)