Saturday, 1 December 2012

haruskah aku terus menunggumu, mr.RIGHT ?

assalamualaikum .. 

lama kan aku xupdate blog ,, :( byak sgt benda yang jd dalam kehidupan aku .. ada yg pahit, manis .. msin un ad xoxo~ last update aku share psai relay aku dengan hazim an , bg gelaran buleh . public sgt lahh . (gedikss , hee) .. mr.H okea x ? HOHO 

skunk dah bulan disember , alhamdullilah .. mr.H dah hbeh hdapi SPM , aku un turut happy ,, :) aku harap result dy gempak :D spanjang tahun nie , aku ngn dia just contact smpai bulan 4 and hari-2 spesel mcm birthday aku , birthday dia, raya-3 ~ huhu . sdeh kan ? ( OPCOZ !!~ ) tapi .. aku redha .. dia nak exam , tmbah pulak aku dengan dia relay jarak jauh , ya Allah , kuatkanlah hatiku .. :) 


mr.H dah contact aku balik ... but .. 


seperti semua tahu , aku cuma gadis biasa .. yang dambakan kebhgiaan dari si dia ,, YESS  , aku mengaku, aku jeles .. jealous tgok memb aku dgn repay dia kuar , mkan sesama , wish tiap mlam sebelum tidur .. jemput kerumah , kenal ngn parent masing-2 . 


aku sunyi ... aku selalu tanya diri sendiri , kenapa aku xboleh mcam tu , padahal aku tahu jwpannya~ sebub aku dengan dia relay jarak jauh .. tpi kenapa sesukar ini ... kenapa .. :( kekadang aku trfikir , ptutkah aku trima lelaki B dalam hidup ku yg sesungguhnya menjanjikan bhgia n lupakan mr.H ? ohhNO! impossible la kay ,, xkan aku nak tinggalkan mr.H sebub aku sunyi ? NONSENSE!! *dont be egostic diyana ..